Se suspendă activitatea de ghișeu a Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al I.P.J. Satu Mare

Având în vedere riscul de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare informează cetățenii cu privire la faptul că începând cu data de 17 martie a.c., se suspendă activitatea de ghișeu a Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Pentru depunerea de documente, solicitări sau informații de competența Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, vă rugăm să utilizați adresa de email:

– arme@sm.politiaromana.ro,

sau serviciile de poștă/curierat pe adresa IPJ Satu Mare – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

De asemenea, activitățile ce urmează a fi efectuate de către lucrătorii de poliție desemnați cu soluționarea cererilor mai susmenționate și care presupun contactul direct cu persoanele solicitante( exemple: verificarea fizică a armelor ce fac obiectul cererii, verificări efectuate la domiciliul persoanei fizice/sediul persoanei juridice, etc.), vor fi desfășurate la o dată ulterioară stabilită de către unitatea de poliție în funcție de evoluția situației la nivel teritorial și/sau național.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 17 martie 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.