Termenul de plată a taxelor și impozitelor a fost prelungit până la data de 30 iunie 2020

Primăria Municipiului Satu Mare informează cetățenii cu privire la noile măsuri privind plata impozitelor și taxelor locale datorate bugetului local.

Astfel, potrivit Ordonanţei de Urgență nr. 29 din 18 martie 2020 adoptată de Guvernul României, termenul de plată al impozitelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pentru care se acordă o bonificație de 10% a fost prelungit de la 31.03.2020 până la 30.06.2020.

Prin urmare, toate rapoartele de evaluare pentru stabilirea valorii impozabile a clădirilor, vor putea fi depuse până la data de 30.06.2020.

Reamintim cetățenilor că prin intermediul platformei online a Primăriei municipiului Satu Mare: www.satu-mare.ro (sectiunea servicii publice – taxe si impozite) se pot depune în continuare declarațiile fiscale ce vizează contractele de înstrăinare-dobândire a mijloacelor de transport, se pot plăti impozitele și taxele locale și se pot depune solicitări pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală .

De asemenea, încasarea impozitelor și taxelor locale se poate face online, program 24/24 pe cele două platforme create pentru cetățeni www.ghiseul.ro sau www.globalpay.ro

Pentru alte informații în legătura cu noile măsuri, sătmărenii se pot adresa Direcției de Impozite și Taxe Locale la adresa ditl@primariasm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 22, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.