La Ardud, Mădăras, Gerăușa, Baba Novac se continuă lucrările la proiectele de investiții

Primăria Orașului Ardud: Traversăm o perioadă grea, dificilă în cadrul existenței noastre. Pentru a o parcurge cu cât mai reduse consecințe imediate și efecte negative pentru viitor, e nevoie să fim solidari și conștienți că trebuie să respectăm toate recomandările transmise de autorități și chiar constrângerile la care suntem supuși.

Și pentru că suntem încrezători că toate acestea se vor încheia cât mai curând posibil cu bine, noi, Primăria Ardud căutăm să continuăm lucrările la investițiile pentru care cu atâta trudă am câștigat proiectele de finanțare.

Astfel la Gerăușa se lucrează la investiția de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare, la Baba Novac, Mădăras și Ardud la pietruiri și asfaltări, la Ardud se execută lucrări complexe de amenajări exterioare la Casa de Cultură, iar la Mădăras au început de curând lucrările de construire a Sălii de Sport. Săptămâna viitoare vor începe și amplele lucrări de reabilitare, modernizare și dotare cu mobilier și aparatură a Centrului de Permanență sanitară Ardud, care deservesc 6 UAT-uri cu o populație de peste 20.000 locuitori.

Lucrăm împreună cu proiectanții și consultanții și la alte proiecte de finanțare. Lumea nu stă în loc!

Dar pentru că anul acesta se întrevăd multe lipsuri și constrângeri, vom renunța la toate evenimentele culturale și sportive programate pe 2020!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 1, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.