Plata tuturor taxelor și impozitelor locale se face numai online. Casieriile sunt închise

Primăria Municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre faptul că toate serviciile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt disponibile numai online. Pentru protejarea sănătății sătmărenilor, casieriilor Direcției de Impozite și Taxe Locale sunt închise.

Încasarea impozitelor și taxelor locale se va face online, program 24/24 pe cele două platforme create pentru cetățeni www.ghiseul.ro sau www.globalpay.ro. Pe cele două platforme plata este securizată, iar confidențialitatea datelor personale este asigurată.

Reamintim că prin intermediul platformei online a Primăriei municipiului Satu Mare: www.satu-mare.ro (sectiunea servicii publice – taxe si impozite) se pot depune în continuare declarațiile fiscale ce vizează contractele de înstrăinare-dobândire a mijloacelor de transport și se pot depune solicitări pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală .

Pentru alte informații în legătura cu noile măsuri, sătmărenii se pot adresa Direcției de Impozite și Taxe Locale la adresa ditl@primariasm.ro .

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 aprilie 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.