”Împreună pentru tășnădeni”. Sprijin pentru cei ce nu se pot descurca singuri

Având în vedere dificultăţile prin care trec foarte multe familii tăşnădene, din cauza Stării de urgenţă, generate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, cultele religioase istorice tăşnădene şi cele din satele aparţinătoare, în colaborare cu Primăria Oraşului Tăşnad, comunităţile de romi din localitate, sub coordonarea Asociaţiei Caritas Tăşnad, prin ajutorul financiar al unor persoane juridice și persoane fizice, vin în ajutorul tuturor celor care au nevoie de sprijin, cum ar fi: familii cu situaţie financiară foarte grea, persoanele cu handicap, persoanele care au peste 65 ani şi nu se pot descurca, ori domiciliază singure.

Sprijinul va dura 8 săptămâni şi va consta în:
– Pachete săptămânale acordate celor cu probleme financiare grave, dar care se pot întreţine singuri sau celor cu handicap grav cu asistent personal, ori cu indemnizaţie de handicap;
– Ajutor pentru plata facturilor și cumpărături (alimente, medicamente), pentru persoanele care sunt in auto-izolare, care nu au un ajutor de la rude, prieteni, vecini, dar care din cauza vârstei este recomandabil să nu îşi părăsească domiciliile – prin acțiunile angajaților Caritas și voluntari.

În vederea susţinerii acestei campanii, este binevenit orice ajutor din partea oricărei firme sau persoane, în general donaţii de orice valoare, către CARITAS, ori sprijin prin munca voluntară (persoane sănătoase si, de preferinţă, sub 50 ani!), mai ales pentru cumpărături şi plata facturilor, etc. pentru persoanele de peste 65 ani..

Donaţiile cu valori mai mari pot fi virate direct în contul CARITAS -, RO44 BTRL 0310 1205 E293 5000 – dar se pot lăsa şi donaţii mai mici în cutiile asezate în mod special la casele de marcat ale majorităţii magazinelor cu produse alimentare din Tăşnad, care sunt marcate vizibil cu textul: DONAŢII “ÎMPREUNĂ PENTRU TĂŞNĂDENI!”.

Puteţi contacta CARITAS pentru ajutor sau donaţii, ori voluntariat la numerele de telefon, 0749/222.919 si 0745/487.995, Dna SIMON Gizella, sau 0748/734.578, Ciordaş Bujor.
”OMUL ADEVĂRAT LA GREU SE CUNOAȘTE! ”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 2, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.