Primăria Tășnad îi invită pe copii la concursul online de desen: ”Noi trăim prin culoare”

Elevii de la școlile aparţinătoare de Tăşnad, precum și copiii de la grădinițe sunt chemați să participe la concursul „Noi trăim prin culoare”, lansat de Primăria Oraşului Tăşnad. Concursul de desen este organizat în contextul asigurării continuității procesului educativ al copiilor de acasă și prevenirii îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Obiectivele concursului prevăd promovarea mesajului de speranță „Noi trăim prin culoare”, în contextul situației de continuare a activităților educative a copiilor și prevenirea infectării cu COVID-19. De asemenea, este vorba și despre promovarea copiilor cu abilități artistice, aprecierea creativității, dezvoltarea imaginației și a gustului estetic, dezvoltarea simțului emotivității, dragostei de viață și dăruirea speranței orașului Tăşnad.

Competiția de desen se va desfășura în două etape, în perioada 04 aprilie și 1 iunie. Prima etapă va avea loc până pe 20 mai. Participanții vor expedia lucrările în format electronic pe adresa de e-mail: herskovics_ingrid@yahoo.com. Etapa a II-a a concursului va fi desfășurată cu ocazia Ziua Copilului, unde va fi organizată o expoziție cu lucrările copiilor.

La concurs vor fi acceptate desene de mărimea A4, în format JPG, iar participanții vor propune până la trei lucrări.

Fiecare lucrare prezentată va avea indicat, în partea dreaptă: numel și prenumele copilului, denumirea instituţiei de învățământ,  clasa. Concursul online va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Primăriei Oraşului Tăşnad.

Desenul cu cele mai multe like-uri va fi nominalizat cu premiul ”Simpatia publicului”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 aprilie 2020. Filed under Cultură, Educație, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.