Primăria Satu Mare anunță începerea acțiunii de dezinfecție a celor 2.091 de scări de bloc

Primăria Municipiului Satu Mare demarează miercuri, 8 aprilie, acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc din municipiul Satu Mare, conform Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020. Sunt vizate cele 2091 de scări de bloc de pe raza municipiului Satu Mare. De asemenea, pentru a veni în sprijinul sătmărenilor, Primăria va distribui și 50.000 de declarații pe propria răspundere. 

Astfel, pentru desfășurarea cât mai optimă a acțiunilor de dezinfecție vor fi implicate două echipe care vor acționa concomitent în două zone diferite ale orașului.

O echipă va acționa începând de miercuri în cartierul Micro 16, zona adiacentă străzilor Făgărașului și str. Gellert, în timp ce o altă echipă va acționa simultan în cartierul Carpați II, zona str. Alecu Russo. În următoarea perioadă se va acționa în toate zonele din oraș.

În cadrul acțiunilor vor fi stropite ușile, clanțele, balustradele și spațiile comune din casa scării, cu substanțe dezinfectante avizate de Ministerul Sănătății care NU pun în pericol sănătatea locatarilor.

Pe de altă parte, în fiecare scară de bloc vor și distribuite și amplasate substante dezinfectante care vor putea fi folosite de locatari la intrarea în scara blocului! Tot cu această ocazie pentru a veni în sprijinul sătmărenilor, Primăria va distribui și 50.000 de declarații pe propria răspundere! Acțiunea este finanțată integral din bugetul local.

Sătmărenii sunt rugați să ofere sprijin lucrătorilor ce vor efectua această dezinfecţie pentru a avea acces în scările de bloc!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 7, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.