Exemplu de urmat: Angajații Primăriei Ardud și pompierii voluntari dezinfectează orașul

Potrivit Primăriei Orașului Ardud, în aceste zile continuă în ritm susținut lucrările la investiția de apă-canal din Gerăușa, sub egida Primăriei Ardud. Un oraș curat, harnic, responsabil, după cum urmează. 

În același timp se desfășoară și lucrările de reparații la DJ 194 Gerăușa-Ardud-Baba Novac, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare.

Fotografiile vă vor aduce mai aproape de ceea ce se întâmplă, în prezent, în orașul Ardud.

În cursul zilei de joi, 9 aprilie, angajații Primăriei Orașului Ardud împreună cu voluntarii S.V.S.U. Ardud, au continuat acțiunile de spălare și dezinfectare a spațiilor publice atât în orașul Ardud, cât și în localitățile: Mădăras, Baba Novac și Gerăușa.

O idee simplă și genială, ușor de implementat și la îndemâna oricărui primar de oraș care ia în serios pandemia și riscurile de transmitere a coronavirusului: folosirea autospecialelor Pompierilor, special pentru spălarea străzilor. Alături de voluntari,  oameni  responsabili  care  au  înțeles  că  cele  mai  eficiente  soluții  la  orice situații de urgență, se obțin punând propriile mâini la treabă. Nu așteptând ”să vină Primăria sau altcineva să dezinfecteze străzile”.   

Conform prevederilor Ordonanței 4 art. 6, aceiași pompieri voluntari alături de angajații Primăriei a montat și dispozitive cu soluții dezinfectante în casa scărilor la blocuri. Persoanelor peste 65 de ani li s-au distribuit la domiciliu măști de protecție și imprimate pentru declarații pe propria răspundere pentru deplasare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 9, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.