500 de milioane de lei pentru administrațiile locale și IMM-uri, prin POR 2014-2020

24 de contracte de investiții finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 au fost semnate de ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan.

Suma de 490.562.950 lei va fi investită pentru proiecte care vizează sisteme integrate de transport durabil, modernizarea transportului public, achiziționarea de vehicule ecologice pentru transportul public urban, construcții de grădinițe, stații de epurare și conducte de canalizare.

Alte 7 contracte, în valoare de 6.341.045,05 lei, au fost semnate pentru proiecte destinate IMM-urilor.

Ion Ștefan: ”Accesarea de fonduri europene și impulsionarea atât a administrațiilor locale, cât și a antreprenorilor, pentru a depune proiecte ce urmăresc finanțarea prin programe europene este, fără discuție, o alternativă viabilă pentru revenirea la normalitate într-un timp cât mai scurt după perioada crizei economice cu care ne confruntăm din cauza pandemiei Covid-19. 24 de contracte, în valoare de aproximativ 500 de milioane de lei, sunt foarte importante pentru comunitățile din România și pentru IMM-urile care pot, astfel, să se mențină pe piață în această perioadă grea.”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2020. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.