Primăria Orașului Tășnad vă informează: Se redeschide Piața agro-alimentară zilnică

Având în vedere decizia de luni, 27 aprilie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, Primăria Orașului Tășnad informează că, începând din data de 28 aprilie 2020, în fiecare zi a săptămânii (în afară de ziua de vineri, când va funcționa piața săptămânală), în intervalul orar 07.00-11.30, se redeschide Piața agro-alimentară zilnică din Cartierul Nicolae Iorga, pentru comercializarea produselor agro-alimentare și plante, de la tejghea.

Locația și noul program orar s-a decis fiindcă cetățenii s-au obișnuit și se conformează cu reglementările privind prevenirea infectării cu SARS-COV-2 și pentru ca persoanele de peste 65 ani să își poată face cumpărăturile în perioada orară 7,00-11,00, măsură care urmează să intre în valabilitate în curând.

Pe întreaga perioadă de funcționare a pieței zilnice este obligatorie respectarea tuturor prescripțiilor legale valabile în privința prevenirii infectărilor virale, atât de către comercianți, cât și de către cumpărători (distanța minimă între persoane de cel puțin 1,5 m, evitarea formării de grupuri mai mari de 3 persoane, purtarea de măști și mănuși de unică folosință de către producători și comercianți, etc), acoperirea produselor de pe tejghea cu o folie transparentă, iar accesul în piață se va face după ce se vor dezinfecta pantofii tuturor pe un covoraș îmbibat cu soluție dezinfectantă.

Potrivit Primăriei Orașului Tășnad, Piața va fi dezinfectată zilnic după finalizarea programului de lucru.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.