Primăria Tășnad va moderniza și transforma clădirile fostelor centrale termice din oraș

Primăria Orașului Tășnad informează că, având în vedere interesul din spațiul virtual privind CT 3 (Centrala termică din Cartierul Zorilor, din apropiere de magazinul LIDL), de curând a fost emisă Autorizarea de construire pentru modernizarea și transformarea acestei clădiri.

Clădirea centralei termice din Cartierul Zorilor este de peste 20 de ani în paragină. Odată cu obținerea autorizației de construire, va fi transformată în sediu administrativ, tehnic și de deservire pentru Secția din Tășnad a societății de furnizare a apei potabile și canalizării, APASERV Satu Mare.

În cursul lunii mai 2020 va fi inițiată procedura de selectarea a firmei care va realiza lucrările de execuție, iar lucrările vor putea începe probabil în luna august sau septembrie 2020.

Finalizarea lucrărilor este estimată a fi în toamna anului 2021!

În ceea ce privește CT1 (centrala termică de lângă internat), în vara anului 2020, Primăria Orașului Tășnad va iniția proiectarea privind transformarea acestei clădiri în ateliere pentru practică tehnologică, aferente Liceului Tehnologic Tășnad.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.