Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, sărbătorește împlinirea unei frumoase vârste

Unul din cei mai harnici și sufletiști primari din județul Satu Mare, Ovidiu Marius Duma, primarul orașului Ardud, împlinește joi, 14 mai, o frumoasă vârstă.

Cu această ocazie, și Actualitatea Sătmăreană, care a fost mereu aproape și a promovat toate evenimentele importante ale comunității ardudene, se alătură celor care îi urează primarului Ovidiu Marius Duma un sincer ”La mulți ani!”, prosperitate, sănătate, îndeplinirea tuturor dorințelor, realizarea tuturor proiectelor aflate în derulare.

De numele lui se leagă dezvoltarea Ardudului de la statutul de comună, la cel de oraș, cu dotarea cu toate atributele necesare unei vieți civilizate a ardudenilor și a locuitorilor satelor aparținătoare: gaz, asfaltare, iluminat stradal, apă curentă, canalizare (aproape integral), WI-FI gratuit, asistență medicală… În ultimii ani Ardudul a ajuns să arate din ce în ce mai îngrijit, semn că este administrat așa cum trebuie.

Ovidiu Marius Duma acordă un respect deosebit promovării istoriei, culturii locale și a sportului, prin organizarea și sprijinirea unor evenimente și manifestări deja consacrate, pentru care orașul Ardud a ajuns să fie cunoscut pe plan național și internațional. Munca și eforturile Primăriei Ardud pentru dezvoltarea orașului continuă în orice condiții. Un primar dedicat comunității care l-a ales, care i-a încredințat destinele pentru a prospera și a realiza cât mai multe din nevoile comunității.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 mai 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.