6 elevi jandarmi se află în stagiu de practică timp de 11 săptămâni, la I.J.J. Satu Mare

35 de tineri sătmăreni și au dorit o carieră militară. În urma examenului de admitere 6 dintre aceștia au fost declarați admiși la școlile militare ale Jandarmeriei. De astăzi, timp de 11 săptămâni vor pune în practică teoria învățată. Va fi sarcină de îndeplinit pentru 6 elevi jandarmi aflaţi în stagiu de practică în cadrul unităţii sătmărene.

Elevii provin din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Petru Rareş Fălticeni.

Viitorii jandarmi au fost primiţi de comanda unităţii, care prin col. Ovidiu – Adrian Popa, care le-a urat succes în această primă etapă de practică.

Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

În perioada stagiului, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.

Trebuie menţionat faptul că cei 6 elevi jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, și se dorește ca la finalizarea studiilor aceştia să fie repartizaţi în unitatea noastră.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.