Pandemia de COVID – 19, tema ediției a VIII-a a Concursului de reportaje ”Iosif Țiproc”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Asociația Scriitorilor de Nord-Vest și Cenaclul Cronograf, cu finanțarea Consiliului Județean Satu Mare, organizează cea de-a VIII-a ediție a concursului de reportaje ”Iosif Țiproc”. 

Tema concursului este ”Cum mi-am (pe)trecut pandemia” și se adresează tuturor sătmărenilor, indiferent de vârstă. Participanții vor descrie experiența lor personală din timpul pandemiei. Demersul organizatorilor are la bază necesitatea de a lăsa posterității mărturiile directe ale comunității noastre din timpul pandemiei de coronavirus, ca document fundamental pentru generațiile care vin. 

Textele vor fi transmise în format electronic, în font 12 Normal, Times New Roman, până la data de 19 iunie 2020 pe adresa de e-mail: revistacronograf@yahoo.ro sau în scris, pe adresa Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, str. Mihai Viteazu nr. 32. 

Un juriu format din jurnaliști și scriitori sătmăreni va acorda următoarele premii: 

-Marele Premiu

-Premiul I

-Premiul II

-Premiul III 

-Premiul Asociației Culturale ”Sătmărenii” 

-Premiul Asociației Scriitorilor de Nord-Vest

-Premiul familiei Țiproc.

Juriul are latitudinea de a redistribui premiile.

Cele mai valoroase lucrări vor fi publicate într-un volum care va apărea anul acesta, editat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare. 

Relații la telefon: 0753 607 648, Loredana Știrbu, referent; e-mail: revistacronograf@yahoo.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 25, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.