Jurământ militar pentru tinerii pompieri în stagiu de practică la ISU ”Someș” Satu Mare

Azi a avut loc un eveniment cu o importanță și o semnificație deosebită: depunerea jurământului militar de către 4 elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, aflaţi în stagiu de practică la ISU Satu Mare.

Depunerea jurământului militar reprezintă un moment de referinţă al carierei militare, fiind actul de conştiinţă cu înalte semnificaţii patriotice şi civice, prin care un tânăr dobândeşte pe deplin statutul de militar.

Într-un cadru restrâns, impus de condiţiile actuale, inspectorul şef, colonel Nicolae Dima a oficializat momentul şi i-a felicitat:

“Fiţi mândri că ați intrat în rândul salvatorilor, a celor chemați să prevină, să protejeze și să salveze viețile și bunurile cetățenilor. Sunt misiuni onorante, pe care, executându-le cu spirit de răspundere, cu rigoare şi cu entuziasmul tinereţii, aduceţi servicii societății române. Pentru a le îndeplini cu succes, aveţi datoria să vă dedicaţi, cu toată energia, instruirea şi pregătirea voastră! Felicitări şi mult succes!”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.