Autorizațiile de liberă trecere pentru autovehiculele de mare tonaj, eliberate online

Primăria Municipiului Satu Mare continuă cu digitalizarea serviciilor publice! Astfel, se lansează platforma online de plată și de eliberare a autorizațiilor de liberă trecere pentru traficul greu: http://tir.primariasm.ro/

Platforma vine în sprijinul firmelor de transport marfă care vor putea solicita prin acest sistem online de plată eliberarea autorizaţiilor de liberă trecere în municipiu. Platforma este disponibilă începând de astăzi, 11 iunie, atât pe calculator, cât și pe sistemele de telefonie mobilă. Plata se face direct de pe cardul bancar, fiind securizată.

Platforma oferă două posibilități: de a cumpăra autorizația rapid, fără înregistrare sau de a crea un profil de utilizator care să gestioneze mai multe autorizații. Pentru a ușura obținerea autorizațiilor pentru șoferii din afara țării, platforma este disponibilă în 3 limbi.

Reprezentanții firmelor de transport pot vizualiza pe adresa http://tir.primariasm.ro/ atât harta traseelor de tranzit liber,cât și tarifele stabilite prin Hotărârea Consiliului Local.  În meniul platformei se poate calcula automat prețul autorizației, în funcție de tipul autovehiculului și de adresa de destinație. Tot sistemul este simplu de folosit și transparent. 

Poliția Locală are dreptul de a verifica autorizația, iar platforma este conectată cu dispeceratul Poliției Locale, astfel încât verificarea se face în timp real.

Până acum, reprezentanții firmelor de transport marfă trebuiau să se deplaseze la sediul Primăriei pentru a face plățile la casieria instituției. Șoferii de TIR care veneau din alte orașe sau țări s-au confruntat cu faptul că nu puteau să achiziționeze aceste autorizații după încheierea programului de la casierie.

Primăria Satu Mare va continua digitalizarea serviciilor publice cu proiectul câștigat și finanțat din fonduri europene!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 11, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.