Din 1 iulie, patru creșe din Satu Mare se redeschid, cu respectarea normelor de igienă

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare vin în sprijinul părinților a căror copii au mai frecventat creșele în acest an şcolar! Astfel, începând din 1 iulie 2020, patru creșe din municipiu se vor redeschide, cu repectarea normelor de igienă.

Părinții care se reîntorc la muncă și nu au cu cine să îi lase pe cei mici, vor avea posibilitatea de a-i aduce pe copii la următoarele creșe:

Creșa ,,Țara Minunilor” – Aleea Tisa nr. 8
Creșa ,,Degețica” – Bld. Lucian Blaga nr. 121
Creșa ,,Harap Alb” – Bld. Lucian Blaga nr.19/a
Creșa ,,Mica Sirenă” – Str Botizului nr. 61/a

Având în vedere noile măsuri obligatorii în vederea redeschiderii creșelor, anunțate de Guvernul României, numărul maxim de copii admiși la grupele mari este de 9, iar la grupele mici de 7.

Menționăm că vor fi admiși cu prioritate copiii a căror părinți nu au nici o altă posibilitate de a-i lăsa pe cei mici în grija unui aparținător.

După data de 15 iulie urmează să fie redeschise treptat și celelalte creșe: Creșa ,,Punguța cu doi bani”, Creșa ,,Dumbrava Minunată” și Creșa ,,Albă ca Zăpada”.

Demararea noului proces de înscriere a copiilor la creșele din municipiul Satu Mare va fi anunțat la începutul lunii august!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 18 iunie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.