Acțiune a Poliției Satu Mare în Piața Someș, finalizată cu amenzi în valoare de 21000 lei

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au organizat și desfășurat o acțiune la data de 24 iunie a.c., în Piața Someș pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și depistarea și tragerea la răspundere a persoanelor care practică comerțul ambulant fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege, precum și pe linie economică.

Cu această ocazie au fost verificate 11 unități economice, au fost legitimate 39 de persoane și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 21 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au dispus ca măsură complementară suspendarea activității a 2 agenți economici cu sediul în localitatea Stâna, pentru nerespectarea prevederilor prevăzute de OUG 28/1999,  privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Totodată s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a 627 kg de pepene verde, în valoare de aproximativ 1 600 de lei.

La acțiune au participat polițiști locali și jandarmi din cadrul Inspectoratului pentru Jandarmi Județean Satu Mare. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 iunie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.