Centrul Cultural Carei invită cuplurile la un concurs inedit, cu întrebări – surpriză

Concursul se adresează cuplurilor, căsătorite sau necăsătorite, care consideră că se cunosc suficient de bine pentru a răspunde celor 20 de întrebări surpriză pregătite de organizatori. Concursul se va desfășura în aer liber, în curtea Centrului Cultural Carei, cu respectarea măsurilor de prevenție și distanțare socială.

Distanțarea între partenerii cuplurilor participante nu este obligatorie. Partenerii de cuplu vor răspunde la aceleași întrebări, ulterior organizatorii vor suprapune răspunsurile acestora și le vor valida pe cele identice, pe baza cărora se va alcătui clasamentul. Primele trei cupluri care vor răspunde la fel la cele mai multe întrebări vor fi premiate de către sponsorii noștri: Polipol- set perne decorative 6 buc., Techno Service- grill electric 6 pers., G&H Trudi- CD player cu radio și ceas electronic.

Participanții se pot înscrie și pot obține informații la numerele de telefon: 0261865006 sau 0742021668 sau la adresa de email: culturacarei@yahoo.com, până marți, 9 iulie 2020. Participanții sunt rugați să ne lase numerele de contact și numele. Concursul va avea loc joi, 13 iulie 2020, începând cu ora 18.00.

Accesul la eveniment este limitat! Fiecare cuplu înscris în concurs va primi gratuit maxim 8 invitații pentru susținătorii săi.

În caz de vreme nefavorabilă concursul va fi amânat!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 1, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.