Lucrări edilitar-gospodărești ce se desfășoară în această perioadă în orașul Tășnad

Vă prezentăm trei din lucrările edilitare-gospodărești ce se desfășoară în această perioadă în orașul Tășnad, precum și în localități aparținătoare, lucrări absolut necesare confortului populației și soluționării unor neajunsuri existente: 

Potrivit Primăriei Orașului Tășnad, săptămana care a trecut s-a finalizat repararea prin tratament dublu bituminos al drumului comunal de la intrarea în localitatea Valea Morii (dinspre Drumul judetean spre Santău) până în centrul localității. După finalizarea lucrărilor bugetate pentru anul 2020 în satele Cig, Blaja și Valea Morii, se vor executa în perioada următoare lucrări similare și în Sărăuad.

Apoi, se continuă lucrările de aducere la nivel a capacelor de la căminele de apă și canalizare situate pe străzile asfaltate ale orașului Tășnad. 
De asemenea, au început lucrările la gazonul și sistemul de irigație al Stadionului „Unirea”. Urmează, în curând, să se înceapă și lucrările la zidul de sprijin și gardul dinspre str. Pompierilor și pe partea vestiarelor.
Lucrările se realizeaza din fonduri europene nerambursabile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 7, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.