Prins de Poliție după ce a luat produse alimentare și zeci pachete de țigări, fără să le plătească

La data de 06.07.2020, în jurul orei 09:30 polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, au fost sesizati cu privire la o înșelăciune comisă la o societate comercială de pe raza municipiului Satu Mare.

Din verificări, polițiștii au stabilit că în data de 06.07.2020, în jurul orei 08:30, o persoană necunoscută, după ce a luat mai multe produse alimentare și 36 pachete de țigări, în valoare totală de 854 lei, a părăsit magazinul cu produsele fără să le achite, promitând că revine în scurt timp, după ce își ia banii din autoturism.

Investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea în cursului zilei de 15.07.2020, a unui bărbat de 31 de ani, din Satu Mare bănuit de comiterea înșelăciunii. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului, sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 16, 2020. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.