Shopping City Satu Mare: Certificat internațional pentru măsuri preventive Covid-19

Shopping City Satu Mare primește certificarea internațională pentru măsurile de prevenție Covid-19 implementate în cadrul centrului comercial. Obținerea acestei acreditări este dovada că mall-ul funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Încă de la repornirea activității din 15 iunie, centrul comercial a adoptat un plan complex gândit pentru sporirea siguranței vizitatorilor care are drept obiectiv dezinfectarea constantă a centrului comercial și asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri.

Printre măsurile implementate menționăm: instalarea de dispensere cu dezinfectant pentru mâini, aerisirea periodică a mall-ului, în mod natural, controlul traficului și al fluxurilor prin culoare de delimitare în zonele unde se creează aglomerație și benzi de igienizare nanoseptice pentru zonele frecvent atinse. Purtarea măștii de protecție de către toți angajații și clienții este obligatorie și s-au implementat măsuri pentru verificarea temperaturii de către personal avizat la fiecare intrare in mall.

Pentru a preveni crearea aglomerațiilor în centrul comercial, este asigurată distanțarea socială de minimum 2 metri pentru un shopping responsabil și în siguranță, mai ales că designul centrelor comerciale se bazează pe spații generoase și deschise, care permit natural distanțarea socială.

Experții în managementul riscului au realizat un audit complex înainte de a emite această certificare și au vizitat centrul comercial prin intermediul unui tur virtual, transmis în timp real, pentru a examina măsurile de siguranță.

Măsurile de siguranță care au fost implementate pentru sănătatea clienților și angajaților sunt similare în toate centrele comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle. Pornind de la aceste măsuri, în acest moment, la nivel de grup, în România, Mega Mall București, Promenada București, City Park Mall Constanța, Shopping City Timișoara, Shopping City Târgu Mureș, Shopping City Sibiu și Promenada Sibiu, au fost evaluate ca fiind conform normelor de prevenție de către experții Safe Shopping Centers.

Însă toate mall-urile din portofoliul companiei urmează același trend pentru o experiență de shopping responsabil și în siguranță.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 16, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.