8.880 de pachete cu țigări din magazine duty free, depistate la Tarna Mare şi Halmeu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Tarna Mare şi Halmeu, judeţul Satu Mare, au desfăşurat acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, în urma cărora au depistat în apropierea frontierei de stat 16 colete ce conţineau țigări de contrabandă şi un autoturism.

Coletele au fost transportate la sediile celor două sectoare, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 8.880 pachete cu țigări, provenite din magazine de tip duty free.

Țigările, în valoare de 106.821 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 7.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 18, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.