Ucrainean prins la P.T.F. Halmeu cu țigări de contrabandă în valoare de 10.409 lei

Luni, 20 iulie în jurul orei 15.30, pe sensul de intrare în România, la la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean, în vârstă de 33 de ani. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciunea că în mașină s-ar afla bunuri nedeclarate, polițiștii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, a fost găsită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la control, într-un loc special amenajat în plafonul autovehiculului, cantitatea de 2.313 pachete cu țigări, de proveniență extracomunitară, în valoare de 10.409 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, la fel și mașina, în valoare de 27.000 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 iulie 2020. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.