Încep lucrările de întreținere a drumului județean DJ 193A, Amați-Rușeni-Tătărești

Mâine încep lucrările de întreținere a drumului județean DJ 193A. În urma discuțiilor purtate de conducerea Consiliului Județean Satu Mare cu firma Diferit S.A., aceasta este pregătită să înceapă reparațiile pe tronsonul de drum Amați-Rușeni-Tătărești.

Utilajul „Schaffer” a fost pregătit încă de luni pentru intervenție, însă din cauza precipitațiilor căzute în ultimele trei zile, lucrările nu au putut fi începute. Constructorul estimează că joi, 23 iulie, dacă condițiile meteorologice vor fi favorabile, va începe lucrările de așternere a unui strat de emulsie bituminoasă și criblură.

În paralel cu aceste lucrări de întreținere, continuăm demersurile pentru realizarea lucrărilor de modernizare. Proiectantul a transmis subcontractantului ales de firma Tehnic Asist, listele cu cantitățile de materiale de construcție necesare, urmând să definitivăm procedurile legale în vederea încheierii unui act adițional la contractul de modernizare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 23, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.