Suspecţi în cazul comiterii unor furturi, depistaţi şi anchetaţi de poliţişti

Poliţiştii rurali şi cei de investigaţii criminale au depistat suspecţii în cazul comiterii mai multor infracţiuni de furt, pe numele acestora fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.

134986413401

Poliţiştii Postului de Poliţie Viile Satu Mare anchetând condiţiile comiterii a două furturi în dauna unor locuitori din comună, au stabilit că principalii suspecţi sunt Nicolae P., de 23 de ani, din Hrip şi un minor de 14 ani, din aceeaşi localitate. Cei doi au sustras un generator electric dintr-o casă aflată în construcţie şi două capace de cazan din cupru, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de 9.000 lei. 

Tânărul de 23 de ani,suspectat de comiterea furturilor este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, fiind arestat într-o altă cauză.

Tot din curtea unui imobil în construcţie, situat pe Strada Amaţului din municipiu, au fost sustrase porţi din metal, suspecţii fiind însă depistaţi în scurt timp de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, linia de muncă „furturi din locuinţe”. Lucian B., de 34 de ani, din Solduba şi Ştefan H., de 44 de ani, din Satu Mare, sunt anchetaţi în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestora. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 24, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.