Până în anul 2023, toate gospodăriile din județul Satu Mare vor avea apă potabilă

În această săptămână, Consiliul Județean Satu Mare semnează primul contract de lucrări din cadrul celui mai mare proiect din istoria județului „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare”, în valoare totală de 1.013.065.561 lei.

Primul contract de lucrări are o valoare de 33.330.953 lei și vizează construcția stațiilor de epurare din localitățile Bătarci, Târșolț și Orașu Nou.

”În cele 34 de comune cuprinse în întregul proiect, construim o rețea de 1015 km pentru sistemul de apă și canalizare. Această rețea va deservi peste 60.000 de locuitori care vor avea apă potabilă de calitate, peste 60.000 de oameni vor fi conectați la rețele moderne de canalizare, protejând astfel natura”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, în cadrul unui seminar de prezentare a documentațiilor de atribuire aferente contractelor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 25, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.