Rectificare de buget cu sume în valoare de 2.029.000 de lei, pentru județul Satu Mare

Consilierii județeni sătmăreni au aprobat proiectul de rectificare a bugetului general consolidat al judeţului Satu Mare pe anul 2020. Sumele defalcate din TVA alocate județului Satu Mare, în valoare de 2.029.000 de lei au fost distribuite astfel:

• 1.353.000 lei pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în vederea acordării stimulentelor financiare personalului instituției care s-a aflat în carantină, alături de beneficiari, în perioada stării de urgență.

• 676.000 de lei pentru copiii cu cerințe educaționale speciale care frecventează învățământul special în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare.

Domeniul asistenței sociale a fost suplimentat și cu suma de 60.000 de lei, bani proveniți din fondurile proprii ale Consiliului Județean și destinați acordării unui număr de 150 de burse de ajutor social în cuantum de 100 lei/lună/elev, în anul școlar 2020-2021.

Alți 1.200.000 de lei au fost redistribuiți pentru întreținerea curentă a drumurilor județene. Banii provin din economiile Regiei Autonome Aeroportul Satu Mare ca urmare a restrângerii activității aeroportuare în contextul pandemiei de COVID-19.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 1, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.