O nouă promoţie a Liceului Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”, la ceas festiv

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat joi, 30 mai, alături de PSS Iustin Sigheteanul, protopopul ortodox de Satu Mare, Ioan Socolan, viceprimarul Radu Roca şi directorul liceului, preotul Gabriel Groza, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2013 a Liceului Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” care a avut loc la Catedrala “Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare.

Festivitate-de-Premiere-Liceul-Ortodox-Catedrala-Adormirea-Maicii-Domnului-1581Preşedintele Adrian Ştef le-a spus absolvenţilor să fie mândri că au terminat un liceu de elită, binecuvântat de Dunmnezeu şi că după patru ani de studii au un bagaj de cunoştinţe cu care pot pleca la drum în viaţă. “Şcoala, pe lângă cunoştinţele teoretice şi practice pe care trebuie să le impună elevilor, are un rol major în fixarea valorilor umane din personalitatea individului cum ar fi demnitatea, spiritul creştin şi civic, responsabilitatea, sinceritatea. Trebuie să fiţi mândri de dascălii voştri, care v-au învăţat să răzbateţi în viaţă prin puterea credinţei, să fiţi cât mai competenţi şi cât mai competitivi într- o societate în permanentă transformare. Şcoala este o prioritate pentru administraţia publică locală şi suntem atenţi la tot ceea ce se întâmplă în sistemul şcolar. Ca instituţie aflată în slujba Bisericii, aţi reuşit să cizelaţi caractere în spirit creştin, Liceul Nicolae Steinhardt având un loc foarte important în rândul celorlalte şcoli din judeţ. Liceul este un model pentru că aici se face o educaţie serioasă, dublată de o disciplină foarte atentă”, a spus Adrian Ştef.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 31, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.