Testarea de verificare a cunoașterii regulilor de circulație va avea loc în clădirea UVVG

Începând de miercuri, 9 septembrie 2020, SE MODIFICĂ LOCAȚIA ȘI ORA, desfășurării TESTĂRII privind verificarea cunoașterii regulilor de circulaţie, pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

Astfel testarea va avea loc în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 12.00, în incinta clădirii aparținând Universității de Vest “Vasile Goldiș” Satu Mare situat în mun. Satu Mare, strada Ștefan cel Mare, nr. 7, jud. Satu Mare.

Cu privire la activitatea de testare, pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu noul tip de coronavirus – SARS Cov2, persoanele care se vor prezenta la testare, vor purta mijloace de protecție individuală: măști și mănuși,  precum și un pix de culoare albastră, respecta păstrarea unei distanțe sociale de minim 1,5 metri între fiecare persoană interlocutoare pentru a preîntâmpina eventuala contaminare a examinatorilor ori a altor persoane prezente.

Pentru mai multe informații puteți să apelați numărul de telefon 0261/807777 – interior 20281, Serviciului Rutier – Implementări Abateri, ori la adresa de e-mail circulaţie@sm.politiaromana.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 septembrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.