Ziua Armatei Române, la Ardud. Mesajul primarului Ovidiu Duma, cu această ocazie

În semn de recunoștință față de jertfa înaintașilor noștri și cu ocazia Zilei Armatei Române, Primăria și Consiliul Local Ardud au depus duminică, 25 octombrie din partea tuturor cetățenilor orașului Ardud o coroană de flori la Monumentele și Cimitirele Eroilor din localitățile aparținătoare: Mădăras. Manifestarea a avut un caracter restrâns și a avut loc între orele între orele 9-12.00. 

La manifestările organizate în localitatea Gerăușa, Instituția Prefectului Județului Satu Mare a fost reprezentată de subprefectul Cosmin Bota care a transmis celor prezenți mesajul domnului Prim-ministru Ludovic Orban cu prilejul acestei sărbători.

Nu în ultimul rând, membrii Asociației „Uniți pentru Satu Mare” și-au unit forțele și de această dată, contribuind semnificativ la organizarea evenimentului de la Gerăușa.

Au mai onorat cu prezența: Robert Laszlo, consilier județean, domnul Mircea Dobra, președintele Asociației ”Avram Iancu” și omul de afaceri, gerăușanul Radu Checicheș.

Mesajul primarului liberal ing. Ovidiu Marius Duma, unul dintre cei mai longevivi primari ai județului, cu ocazia Zilei Armatei Române: 

„Identitatea României este în inima tuturor! Trebuie să fim reprezentați de oamenii care pot construi România pornind de la temelii sincere și durabile. Îmi iubesc patria, locul unde am crescut și unde trăiesc, această insulă latină înconjurată de o mare slavă, locul pe care strămoșii mei au voit a-l câștiga pentru mine și neamul meu, făcând sacrificiul suprem …

La multi ani Armatei Române, instituția unde iubirea de țara este de netăgăduit!”
Primăria Orașului Ardud 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 25, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.