Munca primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor continuă în noul mandat

Marți, 27 octombrie, primarul ales al municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de consilierii locali, au fost învestiți în funcție în cadrul unei ceremonii care a avut loc în sala mare a Consiliului Județean Satu Mare. 

Discursul primarului Kereskényi Gábor cu această ocazie: 

”Domnule subprefect, doamnelor și domnilor consilieri, dragi sătmăreni, 

Suntem la începutul unui nou mandat! Astăzi, împreună cu membrii Consiliul Local, deschidem o nouă pagină în istoria orașului nostru. Le mulțumesc sătmărenilor care, prin votul lor, mi-au acordat onoarea de a fi primarul municipiului Satu Mare și în următorii patru ani. Atât celor care m-au votat, cât și celor care nu m-au votat le promit că voi fi primarul tuturor sătmărenilor și în acest mandat.

Îi asigur că ne vom strădui să facem față așteptărilor, să punem în practică toate proiectele pe care ni le-am asumat și că vom face tot ce ne stă în putință pentru Satu Mare, pentru viitorul orașului nostru. Toate acestea le voi face alături de consilierii locali, alături de echipa mea, căreia îi mulțumesc pentru profesionalism și pentru munca pe care a depus-o în ultimii patru ani.

Primăria Municipiului Satu Mare este o instituţie formată din profesionişti, iar dacă s-au făcut lucruri bune pentru oraş, acest lucru li se datorează şi lor. Cu toții am înțeles că suntem în serviciul acestui oraș și al cetățenilor! Pe altă parte, mulțumesc familiei mele care mi-a dat energia de care am avut nevoie zi de zi!

Doamnelor și domnilor consilieri, trăim vremuri dificile, lumea, țara, orașul nostru se confruntă cu o pandemie fără precedent. Asta ne obligă să fim responsabili, însă, cu toate acestea, Satu Mare trebuie să meargă în continuare pe drumul dezvoltării! Misiunea noastră este să facem din Satu Mare un oraș demn de trecutul său care are forța de a-și clădi viitorul.

Vom avea diferende, fără îndoială. Dar, vă rog, ca disputele noastre să se bazeze pe argumente ce țin de interesele orașului și nu de interesele personale sau politicianiste. Să învățăm din lecția dată de sătmăreni la ultimele alegeri. Cei care au venit cu soluții la problemele orașului au primit încrederea cetățenilor, iar cei care au dat dovadă de demagogie și au încercat să semene vrajbă au fost sancționați!

Dragi sătmăreni, am fost și voi rămâne un om de echipă. În ultimii patru ani, Dumneavoastră ați fost cei mai importanţi parteneri ai mei. Așa va rămâne și în continuare. Marile reușite ale unei comunități sunt posibile numai dacă cetățenii ei sunt uniţi, nu dezbinaţi, dacă avem aspirații înalte, nu meschine. Să avem încredere în forța noastră colectivă.

Îmi doresc, ca aici, acasă, în Satu Mare, să lăsăm deoparte tot ce ne separă și să ne spunem întâi nouă, apoi celorlalți, să muncim, să construim, să unim! Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc!”, a declarat primarul municipiului, Kereskényi Gábor, în cadrul ceremoniei de învestire în funcție.

Primăria Municipiului Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 27, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.