Adrian Farcău, noul primar al Tășnadului, și-a preluat mandatul și o misiune importantă

Pentru mulți, victoria lui Adrian Farcău în alegerile pentru Primăria Tășnad a fost o mare surpriză. Pro România – filiala Satu Mare nu se aștepta la acest rezultat, chiar dacă puțină lume îi dădea credita șanse candidatului Pro România la Primăria Tășnad, dar iată schimbarea că s-a produs.

Noul primar al orașului Tășnad, Adrian Farcău are o misiune dificilă: trebuie să dezvolte Tășnadul ca oraș, să atragă investitori, să dezvolte Tășnadul ca stațiune turistică.

Candidatul PRO România la Camera Deputaților, deputatul Octavian Petric, și candidatul la Senat, Adrian Stef au participat la ceremonia de învestire a lui Adrian Farcău în funcția de primar al Tășnadului, organizată într-un cadru restrâns din cauza măsurilor de prevenire a infecțiilor cu coronavirus.

”Am avut curajul să deschidem ușa Pro România unor oameni cum e Adrian Farcău, profesioniști cu talent și caracter uman și am dovedit că așa se poate câștiga. În continuare vom oferi sătmărenilor ocazia să aleagă talentul și caracterul. Și PROmisiunea că vom ieși cu succes din această criză! Oamenii Pro România au făcut-o și în 2012. O vom face și acum! Felicitări și mult succes, Adrian Farcău!”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.