4.749 de sătmăreni legitimați de echipaje ale M.A.I., la sfârșitul săptămânii trecute

Mobilizare cu forțe suplimentare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne la sfârșitul săptămânii trecute, pe raza județului Satu Mare pentru a verifica respectarea măsurii obligatorii de purtare a măștii de protecție în toate locurile publice din municipiile, orașele și localitățile unde rata incidenței este de peste 1,5 la mia de locuitori, în mijloacele de transport public local, dar și intra și interjudețean, precum și în toate magazinele, mall-urile și restaurantele.

În perioada 30.10-01.11.2020, în cadrul celor 44 de acțiuni organizate de echipajele Ministerului Afacerilor Interne au fost verificați 136 de agenți economici, respectiv 453 alte locații și 294 mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 4749 de persoane în contextul în care se remarcă faptul că o mare parte a locuitorilor din municipiul Satu Mare nu cunosc/nu respectă obligativitatea purtării măștii de protecție.

Subprefectul Altfatter Tamas solicită structurilor MAI menținerea ritmului susținut al acțiunilor de prevenire și control a răspândirii virusului SARS-COV-2 și roagă cetățenii județului Satu Mare să conștientizeze riscul la care ne expunem dacă nu respectăm principalele măsuri de protecție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 3, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.