Sesizări Tel Verde privind sătmăreni care nu purtau masca aflându-se în magazine

Având în vedere epidemia de COVID 19, la nivelul Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, au fost operaționalizate numărul de TEL VERDE 0800800165 iar începând cu luna octombrie a.c., a fost operaționalizat și numărul de Whatsapp 0755021218, ca și serviciu complementar al numărului de tip TEL VERDE, ambele fiind dedicate sesizării neregulilor privind nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Astfel, în luna octombrie a.c., prin intermediul numărului de tip TEL VERDE au fost făcute 9 sesizări privind nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, pe raza județului Satu Mare.

Sesizările s-au referit în principal la faptul că diverse persoane care se aflau în interiorul unor societăți comerciale, de pe raza județului Satu Mare, nu purtau masca de protecție.

Din cele 9 sesizări efectuate, în 7 cazuri, aspectele sesizate nu s-au confirmat, astfel că nu s-a impus luarea de măsuri, iar în celelalte 2 cazuri în care s-au confirmat aspectele sesizate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale de către polițiști.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 6, 2020. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.