Programul cu publicul al A.J.O.F.M. Satu Mare se va desfășura online sau prin telefon

Având în vedere situația determinată de creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus în rândul populației, în vederea prevenirii potențialelor îmbolnăviri ale personalului din cadrul agențiilor teritoriale, și pentru a gestiona cât mai eficient situația provocată de prezența COVID 19, conform reglementărilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a recomandat instituțiilor subordonate ca programul cu publicul să se desfășoare, pe cât posibil, on-line prin e-mail sau telefon/fax.

În acest sens, vă rugăm să transmiteți electronic documentele necesare accesării serviciilor oferite de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare.

De asemenea pentru eventualele întrebări sau sesizări, vă rugăm să ne contactați telefonic sau fax la numerele 0261/770237 sau 0261/770238; prin e-mail folosind adresele publicate pe site-ul agenției la secțiunea ”Contact” respectiv ajofm@sm.anofm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 7, 2020. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.