Spectacolele Trupei ”Mihai Raicu” a Teatrului de Nord se suspendă, dar se pregătesc proiecte online

În contextul hotărârii nr. 46/3.11.2020, luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, Trupa ”Mihai Raicu” suspendă activitatea cu publicul sătmărean. Prin urmare, spectacolele care erau în program în perioada următoare vor fi reprogramate, atunci când situația o va permite, iar cei care au achiziționat din timp bilete la reprezentațiile care erau planificate, vor putea folosi aceste bilete, sau le pot returna la agenția de bilete a teatrului. 

Dorim să vă informăm că activitatea trupei nu va fi întreruptă și că, deși nu lucrăm cu publicul, se repetă pentru un spectacol nou și se conturează proiecte interesante, care vor fi redate în online.

Momentan se creionează un frumos concept de spectacol-concert, la care au început repetițiile și în care va fi implicată aproape toată trupa, gândit și regizat de Bobo Burlăcianu, în inconfundabilul stil Fără Zahăr.

În paralel, pregătim pentru mediul online, un proiect de dramaturgie contemporană ce cuprinde spectacole de lectură, transmise live.

Mulțumim publicului nostru, pentru sprijinul și înțelegerea de care au dat dovadă în toată această perioadă. Să ne revedem cu bine! 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 8, 2020. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.