Programul cu publicul al Primăriei Satu Mare se reduce începând de luni, 16 noiembrie

Pentru protejarea populației de infectarea cu virusul COVID-19 şi în urma măsurilor luate de autoritățile centrale, Primăria Municipiului Satu Mare reduce începând de luni, 16 noiembrie, programul cu publicul. Astfel, programul de relații cu publicul se va desfășura în zilele de marți și joi, după următorul orar:

• 10.00-12.00: Depuneri acte

• 14.00-15.00: Eliberare acte

Programul casieriei de la sediul Primăriei rămâne neschimbat: zilnic, între orele 09-15.00

Reamintim cetățenilor că au la dispoziție și comunicarea online sau prin corespeondență pentru a depuneri cereri și a solicita informații despre serviciile publice:

1. E-mail: toate documentele, cererile de infomații sau orice alte solicitări se pot trimite pe adresa principală registratura@primariasm.ro, iar pentru sesizări ce privesc lucările edilitare (lucrări, iluminat public, salubrizare) vă rugăm să utilizați adresa sesizari@primariasm.ro 

2. Documente necesare: toate documentele necesare se pot descărca de pe www.satu-mare.ro, meniul ”Servicii online”, afișată în dreapta paginii de deschidere. Toate modelele de cereri, documente necesare și formulare le găsiți sub acest meniu.

3. Corespondență poştală: cetățenii care nu au adresă de e-mail, pot transmite documentele la adresa P-ţa 25 Octombrie, nr. 1, intrarea M – Primăria Municipiului Satu Mare.

De asemenea, cetățenii au posibilitatea de a se adresa Primriei și telefonic, pentru a solicita informații pentru domenii specifice, la următoarele numere de telefon:

• Serviciul Relații Publice: 0261-807553

• Urbanism , Autorizări și finalizări construcții, GIS, Serviciul Administrarea Domeniului public şi Privat: 0261-807557

• Patrimoniu, Autoritate Tutelară: 0261-807556

• Compartiment Civic și Asociații de Proprietari: 0261-807559

Dacă aveți nevoie de ajutor, sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de ajutor, Direcția de Asistență Socială și ONG-urile partenere vă pun la dispoziție numărul unic de ajutor 0748-109.853, la care puteți apela pentru sprijin psiho-emoțional, consiliere socială sau informații necesare pentru accesarea de beneficii sociale la nivelul municipiului Satu Mare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 12, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.