Adrian Farcău, primarul PRO al orașului Tășnad, a demonstrat că îi pasă de oameni

PROmisiunea ieșirii din criză nu este doar un slogan electoral pentru PRO România. Adrian Farcău, primarul PRO al Tășnadului, a demonstrat că îi pasă de oameni, iar atunci când Guvernul a decis să închidă piețele, el nu doar că nu a închis piața, ci a prelungit programul de funcționare.

Adrian Farcău a demonstrat că atunci când există voință și pricepere, se pot lua măsuri care să ajute oamenii. Pentru că Adrian este Pro România, este Pro Tășnad, este Pro Satu Mare.

Echipa PRO România i-a asigurat pe tășnădeni că Pro România nu lasă pe nimeni în urmă și, prin planul de măsuri anti-criză, pe care și l-a asumat, este propus un venit minim garantat de câte 2.000 de lei pentru fiecare român și sprijin financiar pentru micii producători.

”Împreună cu Victor Ponta – premier am scos țara din criză în 2012. O vom face și după 6 decembrie! Nu lăsăm pe nimeni în urmă!” (Octavian Petric, candidat la Camera Deputaților din partea PRO România). 

PRO România Satu Mare 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 13, 2020. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.