PNL Satu Mare: Apele termale de la Beltiug și Acâș pot fi dezvoltate ca atracții turistice

O treime din apele termale din ţară se află în judeţul Satu Mare, dar sunt slab exploatate. Din 20 de surse de apă termală, sunt utilizate abia 6. Județul stă pe o mare pungă de ape termale și curative, iar în ciuda potenţialului, lipsesc atracţiile turistice de renume naţional şi internaţional.

Apa termală din Acâş are calităţi deosebite, fiind utilizată de sute de ani. Aici și la Beltiug putem dezvolta un punct de atracție turistică, care să adune zeci de mii de turiști și care să relanseze economiile locale din zonă. Vom identifica toate sursele de finanțare și de dezvoltare ale acestor locuri. Cadrul natural, resursele naturale sunt cele mai importante atunci când vorbim de potențialul comunităților. E important să dăm viață și să dezvoltăm proiecte publice care să stimuleze pe urmă și inițiative private, care să genereze dezvoltare locală!

Departamentul de comunicare PNL Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 13 noiembrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.