Adolescent de 16 ani, imigrant din Algeria, depistat la Halmeu de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu – ITPF Sighetu Marmației au depistat și reținut un cetățean din Algeria care nu-și justifica prezența în zona de frontieră. Acesta a fost preluat de Biroul pentru Imigrări Satu Mare.

În data de 5 decembrie a.c., lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră au depistat, într-o parcare aflată la limita dintre localitățile Halmeu și Turulung, județul Satu Mare, un cetățean străin.

Bărbatul în cauză nu își justifica prezența în zona de frontieră și nu avea documente de identitate asupra lui, fapt pentru care a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetățean din Algeria, în vârstă de 16 ani.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a ajuns în zonă, iar cetățeanul algerian a fost preluat de reprezentanții Biroului pentru Imigrări Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2020. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.