6.280.000 de lei, aprobați de CJSM pentru protecția copilului și adulții cu dizabilități

Anul 2020 se fără sincope în asigurarea veniturilor necesare dezvoltării proiectelor și funcționării instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Satu Mare. În cadrul ședinței desfășurată online și condusă de președintele Pataki Csaba, consilierii județeni au aprobat astăzi proiectul privind rectificarea bugetului general consolidat al județului Satu Mare, astfel:

Ca urmare a economiilor realizate la bugetul județean, provenite în mare parte din Programul pentru școli, care nu a fost derulat din cauza epidemiei de coronavirus, a fost alocată suma de 6.280.000 de lei pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și a centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap.

Pentru a încheia cât mai rapid investiția de la Luna Șes, au fost suplimentate cu 1.034.000 de lei lucrările care se desfășoară la domeniul schiabil, bani care vor fi recuperați de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

La capitolul infrastructură rutieră, au fost suplimentate cu 266.000 de lei sumele destinate lucrărilor de reparații a drumurilor județene.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 11, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.