Ultramaraton de 104 km pe jos într-o singură zi, în semn de solidaritate cu Robert Veres

Marius, Csongor și Ricsi, oameni curajoși, alături de alți șase oameni la fel de curajoși, vor parcurge un ultramaraton de 104 km pe jos într-o singură zi, pornind la miezul nopții. De ce vor face asta? Vor face acest gest uriaş, pentru a-l ajuta pe Robert Veres, adică Bobby, cum îl cunoaşte toată lumea. Te provocăm la mişcare! Miscându-te, şi tu poți ajuta cauza lui Bobby. Stai să vezi cât de simplu e!

Marius Bucureștean – ”Împreună pentru Bobby TEAM”

Bobby depinde de un scaun cu rotile. Werdnig Hoffman este boala de care suferă şi din cauza căreia nu a alergat sau mers cu bicicleta vreodată. S-a chinuit destul cu scaune cu rotile second hand, pe care nu prea le mai repară nimeni, şi s-a gândit că dacă tot nu poate umbla pe propriile picioare, hai să lupte ca să aibă un scaun nou-nouț! Bobby, impreună cu familia lui, a reușit să strângă, in 8 luni, 4700 euro și mai are nevoie de 5600 euro. Nu-s mulți, nu-s puțini! Sau mai bine zis, pentru unii sunt bani mulți, pentru alții sunt puțini.

Cei trei vor parcurge într-o singură zi o distanță de 104km. Vei putea urmări live(share location) acest lucru, iar, in plus, sunt invitați toți oamenii să li se alăture pentru 2-3-30 sau chiar toți cei 104 km. 

Cum poți și tu să fii solidar cu Marius, ceilalți participați la maraton, și cu Bobby? Bobby vrea. Nu poate. Tu poți! Vrei? Aleargă, plimbă-te, mergi cu bicicleta, cu rolele sau chiar înot pentru Bobby! Alergi, te plimbi sau mergi cu bicicleta individual când, cât și unde vrei. Trimiți o poză cu datele tale, orașul tău și distanța parcursă, iar noi vom publica aportul tau si vom adauga kilometrii parcurși de tine campaniei lui Bobby. Poti face asta pentru Bobby! Sigur poti! Fă și tu mișcarea pe care Bobby nu o poate face, iar „sacrificiul” tău va fi încărcat pe pagina lui Bobby, încurajându-i astfel la mișcare pe toți cei care pot să o facă.

Nu contează distanța, nu contează timpul, nu e concurs, fii solidar, fă mișcare! Mișcarea ta e sănătatea ta! Prin kilometrii parcurși de noi, vom încuraja oamenii de bine să doneze din puținul lor și lui Bobby. Invităm chiar sportivii participanți la acest chalange să o facă. E important să iți aduci aminte de solidaritatea umană. Dacă nu o reiei, nu o retrăiești și nu o ștergi de praf cateodată, vei uita că face parte din viața ta.

Solidaritatea ne unește. Bobby are contul: RO36 BRDE 310S V323 9501 3100, Veres Robert BRD Carei.

Bobby este citit, are studii și este implicat in multe activități. E fondatorul și Președintele Asociației Werdnig Hoffman și director executiv în (ANBRaRO) Alianta Națională pentru Boli Rare din România.

Caută provocarea lui Bobby(nu te speria, e prezentată scurt), iar daca îți va plăcea, hai la treabă! Accesează Împreună pentru Bobby!

Ultramaratoniștii au decis ca din cauza vremii capricioase, vor porni la drum vineri 25 decembrie la ora 24:00. Ei vor parcurge 104,55km, fără oprire conform traseului publicat.

  1. Bucureștean Marius
  2. Vekker Csongor
  3. Simon Richard
  4. Ghic Gilbert
  5. Baior Denis
  6. Boros Isván
  7. Ozsváth András
  8. David Hodorog
  9. Horváth Krisztián

Sâmbătă dimineața (în 26 decembrie), între orele 09:00 – 10:00, vor traversa cu bucurie Municipiul Satu Mare! Vor avea cu ei o urnă pentru donații! Urmăriți evenimentele pentru a afla unde va sta urna o oră întreagă, în Satu Mare!

“Împreună pentru Bobby” TEAM

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 decembrie 2020. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.