Abonamentele de parcare pentru anul 2021 se vor elibera începând din 4 ianuarie

Administrația Domeniului Public anunță că eliberarea abonamentelor de parcare pentru anul 2021 va începe în data de 4 ianuarie 2021 la casieriile A.D.P, după următorul orar:

• la casieria situată în incinta Centrului Comercial Someșul (etaj 4)  de luni până vineri între orele 9:00-17:30, pentru persoanele care doresc să achiziționeze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic, Abonament tip Purtător, Abonament tip Verde, Abonament TAXI;

• la casieria situată pe str. Prahova nr.18 (Piața Someș) de luni până vineri între orele 8:00-17:30 pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reședință.

Subliniem pe această cale că în cursul lunii ianuarie nu se preiau cereri noi pentru rezervarea de locuri de parcare. Se face doar prelungirea rezervărilor existente.

Tarifele pentru abonamentele de parcare precum și pentru rezervarea de loc de parcare aferente anului 2021 au rămas aceleași ca și în anul 2020.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 30, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Abonamentele de parcare pentru anul 2021 se vor elibera începând din 4 ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.