Trupa Mihai Raicu vă invită la o comedie delicioasă, în 29 ianauarie: „Pasiunea lui Narcisse Mondoux”

„Pasiunea lui Narcisse Mondoux”, o piesă a „decanului dramaturgilor canadieni” Gratien Gélinas, a avut mai bine de 500 de reprezentații în Canada, dar și pe scene ale teatrelor din New York.

O comedie pe care autorul o recomandă pentru unicul scop de face publicul să râdă, o poveste de iubire și tandrețe, implicând un instalator recent pensionat și o femeie din același orășel, pe care el o adoră dintotdeauna și care, în urma faptului că tocmai a devenit văduvă, devine „reciclabilă”, din fericire pentru el și, poate, și pentru ea.

Așteptăm publicul să descopere amuzanta poveste de amor dintre cei doi protagoniști, pe scena Teatrului de Nord, în Sala Mare, vineri 29 ianuarie 2021, de la ora 19.00.

Locurile se pot rezerva prin email la agentie.teatruldenord@gmail.com, sau la telefon 0261712106 (de luni până vineri între orele 10.00 – 17.00 și sâmbătă între 10.00 – 13.00). Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 25 lei (studenți, elevi, pensionari).

PASIUNEA LUI NARCISSE MONDOUX de Gratien Gélinas

Un spectacol de Cristian Ioan

Traducere și adaptare: Zeno Fodor

Distribuția:

Narcisse Mondoux – Radu Botar

Laurencienne Robichaud – Carmen Frățilă

Tancrède Marsolais – Cristian But

Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de siguranță, accesul în spațiul destinat publicului este permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire indicate de personalul de sală.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 23, 2021. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.