Orașul Tășnad va avea bazin de înot didactic acoperit, de dimensiuni semi-olimpice

Fostul primar al orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc, a informat că realizarea bazinului de înot didactic acoperit, de dimensiuni semi-olimpice, pentru care a semnat contractul de finanțare în septembrie 2020, intră în linie dreaptă. 

Compania Națională de Investiții „CNI” – S.A. a anunțat achiziția publică pentru proiectare și execuție pentru aceasta investiție, cu termen de depunere a ofertelor de 15 februarie 2021.

Grieb Csaba Francisc a mai adăugat că: ”În cazul în care conducerea actuală a orașului Tășnad va considera oportun, sunt dispus să ajut localitatea mea de suflet cu experiența mea în domeniul utilizarii eficiente a energiei termice a apelor geotermale”.

În luna septembrie 2020 a fost semnat protocolul de predare-primire către Compania Națională de Investiții „CNI” – S.A. a amplasamentului viitorului bazin de înot al orașului Tășnad, finanțat din fonduri guvernamentale nerambursabile.  Acesta va fi realizat, prin coordonarea „CNI” – S.A., pe un teren de o suprafață de cca. 2600 mp în interiorul ștrandului termal, în apropierea actualului teren de sport cu gazon sintetic.

La finalizarea acestei investiții, atât terenul, cât și Bazinul didactic nou realizat va fi predat în administrare Primăriei Orașului Tășnad. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 23, 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.