Proprietarii de clădiri mixte au obligația să-și depună declarațiile până la 15 martie

Direcția de Impozite și Taxe Locale anunță persoanele fizice care dețin în proprietate clădiri mixte și care nu au depus până la finele anului 2020 declarații prin care să indice suprafețele utilizate în scop rezidențial și nerezidențial, că au obligația ca până la data de 15.03.2021 inclusiv, să depună o declarație pe propria raspundere privind suprafața utilizată în scop nerezidențial.

Formularul este disponibil online la următorul link: http://www.satu  mare.ro/fisiere/subpagini_fisiere/decl_propria_raspundere_cladiri_mixte.pdf

Acestă declarație poate fi depusă de către contribuabilii înrolați în platforma de comunicare prin mijloace electronice (DDI), prin descărcarea formularului de la adresa menționată mai sus, completarea formularului, semnarea lui olografă iar în cele din urmă, atașarea fotocopiei și transmiterea acestuia prin atașarea fisierului.

De asemnea, contribuabilii care dețin certificat de semnatură electronică calificată, pot descărca și completa formularul, iar după semnarea acestuia cu semnătura electronică , formularul poate fi comunicat prin e-mail la adresa instituției : ditl@primariasm.ro .

Direcția de Impozite și Taxe Locale anunță contribuabilii care au obligații declarative potrivit Codului Fiscal, să fie atenți la respectarea dispozițiilor legale, deoarece începând cu data de 01.01.2021, potrivit modificărilor aduse Codului Fiscal , la sancțiunile aplicate , nu mai există posibilitatea de a se achita jumătate din minimul amenzii în termen de 15 zile .

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 29, 2021. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.