LPS Satu Mare, locul 3 la faza finală a ONSS

O nouă reuşită pe plan sportiv pentru judeţul Satu Mare, după ce în urmă cu o săptămână Olimpia a reuşit să se califice în Liga 1, iar fetele de la CS ADEP au reuşit să cucerească primul titlu naţional la volei, cei de la LPS Satu Mare au reuşit şi ei să performeze la fotbal. Echipa Liceului cu Program Sportiv Satu Mare LPS Satu Mare, antrenată de Dacian Nastai a participat la etapa finală a Olimpiadei Naţionale a  Sportului Şcolar. Aceştia s-au calificat în careul de aşi al elevilor de gimnaziu. Competiţia, care a reunit cele mai bune opt echipe din România, s-a disputat la Reşiţa, în sală, în sistemul 5+1.

DSCF2045-350x262Lotul LPS Satu Mare a fost format din: Moroz Sebastian, Orosz Gergo, Dobai Cristian, Boje George, Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor, Cubaş Denis, Bonea Alin, Angyus Carlos. Sătmărenii au câştigat primele două meciuri din grupă, 6-5 cu reprezentanta Bucureştiului şi 3-1 cu cea a Oltului, iar meciul cu selecţionata Timişului l-au pierdut cu scorul de 2 la 3. În faza următoare, şi anume în semifinale LPS Satu Mare a pierdut confruntarea cu campioana Clujului, echipă formată din jucători de la Cfr şi U Cluj, cu scorul de 2 la 1. Iar în ultimul meci disputat aceştia au învins cu 2 la 1 campioana judeţului Brăila.

Dacian Nastai, antrenor la LPS Satu Mare a declarat: “Este un rezultat bun, în compania unor echipe tari din România, un rezultat care demonstreazâ că Satu Mare nu duce lipsă de talente. Am jucat cu gândul la sătmarenii de acasă, mai ales ca în aceste zile se serbează zilele oraşului nostru” .

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 4, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.