BPN al PDL a decis să îl suspende din partid pentru o perioadă de şase luni pe Cristian Preda

Liderii PDL au discutat despre viitorul în formaţiune al celor care critică deciziile partidului. Cristian Preda, suspendat şase luni. Conducerea PDL a discutat, luni, despre viitorul în formaţiune al celor care critică deciziile partidului, cei vizaţi fiind Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Sever Voinescu, rămânând de văzut dacă se va lua sau nu o decizie în cazul acestora. BPN al PDL a decis să îl suspende din partid pentru o perioadă de şase luni pe Cristian Preda.

1367916779predaPreşedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, luni, suspendarea din partid a europarlamentarului Cristian Preda, pentru şase luni. Blaga a precizat că decizia BPN a fost luată cu patru abţineri, “din care trei doreau excluderea” lui Preda din PDL. Anterior, surse din PDL precizau pentru MEDIAFAX că BPN a decis, luni, să îl suspende din partid pentru o perioadă de şase luni pe europarlamentarul PDL Cristian Preda.

Conform surselor citate, în şedinţa BPN a existat şi o propunere de excludere din partid a lui Preda, însă aceasta nu a trecut. Cristian Preda a ieşit înainte de vot din şedinţă, declarând că a uzat de dreptul său la apărare prevăzut în Statut, a ascultat criticile care i s-au adus şi a încercat să răspundă la ele. “Am spus că nu îmi voi pleca în niciun fel capul”, a menţionat Preda. El le-a spus membrilor BPN că există în continuare o reţinere faţă de asumarea calităţii de membru de partid care se supune orbeşte.

Preda a relatat că foarte mulţi i-au adus critici, iar el i-a spus preşedintelui partidului, Vasile Blaga, că trebuie să respecte Statutul. Cristian Preda a mai precizat că s-a discutat doar cazul său şi că nu i s-a cerut demisia, dar că a fost “ameninţat cu diverse forme fără să se precizeze ce se va întâmpla”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 iunie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.