Un algerian și un marocan au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat doi cetățeni străini care intenţionau să treacă ilegal în Ungaria, cu scopul de a ajunge pe teritoriul Franţei.

În data de 29 iulie a.c., a avut loc o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, în cooperare cu lucrătorii SPF Petea, au depistat, în zona de responsabilitate a Sectorului P.F. Petea, la aproximativ 150 de metri de linia de frontieră spre interior, două persoane care încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

Cele două persoane au fost conduse la sediul instituţiei şi din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un cetăţean marocan în vârstă de 37 de ani şi unul din Algeria, în vârstă de 40 de ani. Cei doi intenţionau să ajungă pe teritoriul Franţei, în căutarea unor locuri de muncă.

În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează să fie luate măsurile legale ce se impun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 iulie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.